Inspirace

Chcete pergolu využít i v zimě? Proměňte ji v zimní zahradu!

Pergolová sezóna nemusí skončit, jakmile začne klesat rtuť teploměru. Vlastně nemusí skončit vůbec. Stačí, když svou pergolu vybavíte vytápěním a vhodně uzavřete. Anebo z ní rovnou udělejte zimní zahradu.
Hliníková pergola s posuvným zasklením na terasu

Kam nemůže slunce, musí ohřívač

Venku už přituhuje, ale vy se ještě posezení na čerstvém vzduchu nechcete vzdát? V tom případě sáhněte po teplém spodním prádle anebo terasovém ohřívači.

U nás na vzorkovně si můžete prohlédnout luxusní přenosný krb FARO QUBE, který vás s jednou 10kilovou lahví vydrží hřát až 55 hodin. Není to žádný ohříváček na čaj jeho tepelný výkon je až 8 kW, takže bez problémů vmžiku vytopí celý prostor pod pergolou.

A je plynový, nemusíte řešit žádné zásuvky a kabely.

Ohřívač oceníte zjara i na podzim. Díky elegantnímu designu zapadne do každého exteriéru

Využijte letní výbavu i v zimě

Věděli jste, že screenové rolety vás ochrání nejen před horkým sluncem a zvídavými sousedy, ale taky před průvanem? Jsou totiž z technické tkaniny, která funguje jako skvělá bariéra. A když si pod pergolou přitopíte, stažené rolety vás udrží hezky v teple.

Screenové rolety mají z každé strany jinou průhlednost. Uvidíte ven, ale sousedi neuvidí pod pergolu

Pokud rádi vysedáváte pod pergolou i po setmění, přijde vám vhod osvětlení. Do našich hliníkových pergol vám nainstalujeme integrované LED osvětlení, které můžete jednoduše ovládat třeba i z mobilu.

V létě si tak prodloužíte večírek do nočních hodin a na podzim, kdy jsou dny kratší než krátké, aspoň uvidíte na svoji odpolední kávu.

Integrované LED osvětlení v bílé a žluté barvě je praktickým a stylovým doplňkem

Přidejte zasklení a zimní zahrada je na světě

Chcete si pergolu užít opravdu naplno po celý rok? Tak to ji zasklete. V zimě na vás nebude táhnout, pršet ani sněžit a v létě ho jednoduše odsunete stranou.

Vybrat si můžete mezi posuvným zasklením v rámovém i bezrámovém provedení. A jestli se bojíte o svůj zahradní nábytek, máme pro vás uzamykatelnou variantu s bezpečnostním sklem.

S posuvným zasklením vám bude příjemně i za chladnějšího počasí

V zasklené pergole si to náramně užijete nejen vy, ale taky vaše drahocenná zeleň. Nevytápěná zimní zahrada se hodí pro přezimování rostlin, které potřebují ochránit před mrazem. No a pokud ji vytopíte, rázem se stanete majitelem tropického skleníku.

Zasklení vám vyrobíme na míru a namontujeme i dodatečně

Chcete svou hliníkovou pergolu proměnit v celoroční oázu klidu? Tak se nám ozvěte nebo se stavte na vzorkovně a my vám rádi poradíme s výběrem vhodného řešení.