Inspirace

Chytré vchodové dveře na různé způsoby

Peněženka, mobil... klíče! Jen málo co dokáže člověku zvednout tepovku víc, než malý cinkající svazek, který záhadně zmizí pokaždé, když se chystáte odejít z domu. Na tenhle nešvar ale naštěstí existuje jednoduché řešení – chytré dveře!
Chytrý zámek Door Keeper v bílém provedení pro moderní domácnost

V naší nabídce na vás čekají hned dva různé systémy, kterými můžete své dveře vybavit. Seznamte se s biometrickou čtečkou ekey a chytrým zámkem Door Keeper!

Nainstalujte si klíče od Door Keeperu do mobilu

V naší nabídce řešení pro chytré dveře najdete také nový chytrý zámek Door Keeper od Somfy, se kterým bude vaše domácnost ještě lépe zabezpečená. Tahle krabička totiž umí detekovat vibrace a upozornit vás na nezvané hosty dřív, než se vůbec dostanou dovnitř.

Díky Door Keeperu se také nebudete muset spoléhat na to, že se vám děti po návratu domu samy ohlásí. Oznámí vám to totiž notifikace ve vašem mobilu, která vám připomene třeba i to že jste zapomněli zamknout.

S aplikací Somfy Keys můžete navíc odkudkoli na dálku odemknout třeba tchyni, která se vás rozhodla překvapit neohlášenou návštěvou. Anebo taky ne. Chytrý zámek se dá doplnit i o čtečku čipů nebo kódovací tablo.

V aplikaci pak můžete jednoduše vygenerovat dočasný přístupový kód komukoli, koho zrovna potřebujete pustit dovnitř. Door Keeper je samozřejmě plně kompatibilní se systémem chytré domácnosti TaHoma.

Dveře odemknete i zamknete na dálku i ze zahraniční dovolené

Otevírejte jedním prstem pomocí ekey

Vaše vchodové dveře umí naši kolegové z šenk REALIZACE osadit motorem a doplnit decentní biometrickou čtečkou otisků prstů ekey, díky které už nikdy nebudete řešit ztracené, zabouchnuté nebo ukradené klíče. Rakouská společnost ekey svoji čtečku vyladila k naprosté dokonalosti, takže odolá intenzivnímu chladu a horku i vysoké vlhkosti. A nainstalovat vám ji můžeme i přímo do dveří.

Čtečka otisků na dveře je decentní a lze ji namontovat i dodatečně

Dveře jdou navíc ovládat přes mobilní aplikaci, do které můžete přidat až 99 otisků prstů. Až budete příště v době dovolené potřebovat zalít květiny, nemusíte dávat klíče sousedům.

Stačí přidat další otisk prstu do aplikace ekey home, odkud ho po návratu domů můžete zase jednoduše odebrat. Přístupy jde nastavit i na konkrétní dny či hodiny. To oceníte, pokud k vám dochází chůva nebo paní na úklid.

Chytré dveře s ekey lze také napojit na systém chytré domácnosti, který vám při příchodu třeba rovnou rozsvítí nebo pustí hudbu.

Nemusíte přidělávat klíče, stačí přidat otisk do systému

Chcete své vstupní dveře doplnit něčím chytrým? Tak se nám ozvěte nebo se stavte na vzorkovně a my vám rádi poradíme s výběrem vhodného řešení.